Кошик
850 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Anvi Market Group
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0017:00
  • Вівторок
    08:0017:00
  • Середа
    08:0017:00
  • Четвер
    08:0017:00
  • Пʼятниця
    08:0017:00
  • Субота
    08:0017:00
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (50) 615-13-14
+380 (98) 615-13-14
+380 (93) 615-13-14
Anvi Market Group
Харків, Україна
anvi.market@gmail.com+38 098 615 13 14
+380 (50) 615-13-14
+380 (98) 615-13-14
+380 (93) 615-13-14
впередназад
Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм, фото 2Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм, фото 3Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм, фото 4Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм, фото 5Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм, фото 6Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм, фото 7

Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм

650 ₴

  • В наявності
  • Код: 5794
Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм
Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 ммВ наявності
650 ₴
+380 (50) 615-13-14
  • +380 (98) 615-13-14
  • +380 (93) 615-13-14
+380 (50) 615-13-14
  • +380 (98) 615-13-14
  • +380 (93) 615-13-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Коптильня гарячого копчення Мала, 460x260x210mm, Сталь 1 мм

Коптильня гарячого копчення, з 1 мм сталі, з гідрозатвором та штуцером укомплектована та готова до застосування. Коптильня призначена для використання на відкритому вогні. На кришці та на боках коптильні є ручки, для перенесення коптильні та для відкриття кришки. Коптильня необхідна для копчення продуктів на трісі. Коптильня дозволяє приготувати продукти смачно та соковито. Коптильня має продуману конструкцію і має гідрозатвор і штуцер для відведення диму, що дозволяє використовувати коптильню навіть на кухні житлового будинку або квартири.

Гідрозатвор – жолоб розташований по периметру коптильні, наповнений водою. Він служить бар'єром для димових мас, дозволяючи вихід тільки через сопун, і запобігає проникненню повітря всередину. Це виключає можливість займання тріски під час копчення. При використанні коптильні у приміщенні рекомендується використовувати жароміцний шланг для виведення диму назовні через вікно або витяжку, щоб уникнути скупчення диму всередині приміщення через мікро щілини між корпусом та кришкою.

Коптильня гарячого копчення має прямокутну форму. Усередині коптильні розташовується піддон для стікання жиру (що запобігає потраплянню крапель жиру на тріску) і дві грати для викладання продуктів. Коптильня виконана із сталі товщиною 2мм. Час копчення продуктів складає від 1 до 6 годин.

При гарячому копченні в коптильні м'ясо, сало, овочі, риба та морепродукти виходять соковитими та ніжними. Закоптити м'ясо чи рибу можна на присадибній ділянці, у дворі заміського будинку, на риболовлі чи навіть у квартирі.

Перед першим використанням (приготуванням) необхідно промити коптильню гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.

Використання:

  • На дно засипати тирсу або тріски.
  • На решітку, що йде в комплекті, покласти продукти та поставити зверху на піддон.
  • Закрити коптильню кришкою, залити воду в отвір гідрозатвору, поставивши її на вогонь.

Комплектація коптильні гарячого копчення:

  • Коптильня з кришкою: 1 шт
  • Грати для продуктів: 2 шт
  • Піддон для стікання жиру: 1 шт

Характеристики:

  • Країна виробник: Україна
  • Тип копчення: Гаряче
  • Розове завантаження коптильні: До 5 кг
  • Кількість рівнів коптильні: 2
  • Форма: Прямокутна
  • Конструкція: Цілісна
  • Матеріал: Сталь
  • Товщина матеріалу: 1 мм
  • Модель: Мала
  • Джерело диму: Тріска, Тирса, Брикети
  • Функція гриль, барбекю: Ні

Розміри коптильні:

  • Довжина коптильні: 460 мм
  • Ширина коптильні: 260 мм
  • Висота коптильні: 210 мм

Розміри коптильної камери:

  • Довжина: 400 мм
  • Ширина: 200 мм
  • Висота: 150 мм

ПІДГОТОВКА І ПОРЯДОК РОБОТИ:

УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно коптильню промити гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.

• Зніміть кришку з корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 160-180 гр. на 1 годину роботи.
• Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяні породи дерев, крім берези. Деревина для копчення, що рекомендується - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу. • Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) та злегка пов'язані, розкладаються на ґратах. Жорстке м'ясо бажано трохи проварити.
• Кришку надіти на корпус. Налити воду у гідрозатвор. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливе інтенсивне нагрівання основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала та м'яса – ще слабше, щоб не витопити жир.
• Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, об'єму порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 20-25 хвилин, для сала та м'яса 60-80 хвилин.
• Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву та забруднення.
• Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти рушником насухо.
• Просушити коптильню у перевернутому вигляді. Після кожного миття коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу та кришки рослинною олією, щоб запобігти утворенню іржі.

Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Кількість рівнів коптильні2
ФормаПрямокутна
КонструкціяЦілісна
МатеріалСталь
Товщина матеріалу1 мм
Джерело димуТріска, Тирса, Брикети
Функція гриль, барбекюНі
СтанНовий
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Габаритні розміри
Довжина коптильні460 мм
Ширина коптильні260 мм
Висота коптильні210 мм
Вага10 кг
Розміри коптильної камери
Довжина400 мм
Ширина200 мм
Висота150 мм
Користувальницькі характеристики
Розмір460x260x210mm
параметриМетал 1 мм
МoдельМала
Інформація для замовлення
  • Ціна: 650 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner