Кошик
850 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Anvi Market Group
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0017:00
  • Вівторок
    08:0017:00
  • Середа
    08:0017:00
  • Четвер
    08:0017:00
  • Пʼятниця
    08:0017:00
  • Субота
    08:0017:00
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (50) 615-13-14
+380 (98) 615-13-14
+380 (93) 615-13-14
Anvi Market Group
Харків, Україна
anvi.market@gmail.com+38 098 615 13 14
+380 (50) 615-13-14
+380 (98) 615-13-14
+380 (93) 615-13-14
впередназад
Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm, фото 2Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm, фото 3Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm, фото 4Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm, фото 5Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm, фото 6Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm, фото 7Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm, фото 8

Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm

1 750 ₴

  • В наявності
  • Код: 5743
Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mm
Коптильня Мала нержавіюча 1,5мм, 460x260x210mmВ наявності
1 750 ₴
+380 (50) 615-13-14
  • +380 (98) 615-13-14
  • +380 (93) 615-13-14
+380 (50) 615-13-14
  • +380 (98) 615-13-14
  • +380 (93) 615-13-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Коптильня Мала нержавіюча 1,5 мм

Коптильня нержавіюча 1,5 мм - це надійне та міцне обладнання для копчення їжі, виготовлене з нержавіючої сталі товщиною 1,5 мм. Ця коптильня призначена для використання як удома, так і на природі, забезпечуючи можливість приготування смачних та ароматних копчених страв.

Коптильня мала, двоярусна з гідрозатвором для гарячого копчення в домашніх умовах та на природі, виготовлена з нержавіючої жароміцної сталі завтовшки 1,5 мм. Коптильня зручна для приготування м'яса або риби, що відрізняються соковитістю, апетитним виглядом та прекрасним запахом з димком.

Гідрозатвор – жолоб розташований по периметру коптильні, наповнений водою. Він служить бар'єром для димових мас, дозволяючи вихід тільки через сопун, і запобігає проникненню повітря всередину. Це виключає можливість займання тріски під час копчення. При використанні коптильні у приміщенні рекомендується використовувати жароміцний шланг для виведення диму назовні через вікно або витяжку, щоб уникнути скупчення диму всередині приміщення через мікро щілини між корпусом та кришкою.

У камері коптильні розташовується каркас на якому розташований піддон для стікання жиру (запобігаючи потраплянню крапель жиру на тріски) і 2 грати для розміщення продуктів, що готуються. На основній частині коптильні розміщені зручні ручки, за які коптильню зручно переміщати. Також на кришці коптильні є ручка. Усі комплектуючі коптильні виконані з нержавіючої сталі завтовшки 1,5 мм.

Основні характеристики коптильні з нержавіючої сталі 1,5 мм:

Міцний матеріал: Виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі товщиною 1,5 мм, коптильня має високу міцність і довговічність, що забезпечує довгий термін служби.

Безпека харчового застосування: Нержавіюча сталь є безпечним матеріалом для контакту з їжею, не виділяє шкідливих речовин при нагріванні та не взаємодіє з харчовими продуктами.

Зручність використання: Коптильня оснащена зручною системою завантаження та вивантаження їжі, а також регульованим вентиляційним отвором для контролю температури та повітряного потоку.

Розміри: Розміри коптильні забезпечують можливість приготування великої кількості копчених продуктів одночасно, що робить її ідеальним вибором як для сімейного використання, так і для проведення заходів.

Портативність: Легка вага та компактні розміри роблять цю коптильню зручною для перенесення та використання як у домашніх умовах, так і на відкритому повітрі, включаючи походи та пікніки.

Коптильня нержавіюча 1,5 мм є ідеальним поєднанням міцності, функціональності та зручності використання, дозволяючи приготувати ароматні та смачні копчені страви з мінімальними зусиллями.

Коптильня виконана з жароміцної нержавіючої сталі.

Перед першим використанням (приготуванням) необхідно промити коптильню гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.

Знявши кришку, на дно насипаємо тріску, потім встановивши каркас із піддоном для стікання жиру, і ґратами з продуктами для копчення, і можна розпочати приготування. Не забуваємо заповнити гідрозатвор водою.

Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву та забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти рушником насухо. Просушити коптильню у перевернутому вигляді.

Характеристики:

  • Країна виробник: Україна
  • Тип коптильні: Деревна
  • Тип копчення: Гаряче
  • Розове завантаження коптильні: 5-8 кг
  • Кількість рівнів коптильні: 3
  • Форма: Прямокутна
  • Матеріал: Нержавіюча сталь
  • Товщина матеріалу: 1,5 мм
  • Модель: Мала
  • Джерело: Щепа
  • Функція гриль, барбекю: Так
  • Тип: Мангал

Комплектація коптильні:

  • Коптильня з кришкою: 1 шт
  • Каркас 3х ярусний: 1 шт
  • Грати для продуктів: 2 шт
  • Піддон для стікання жиру: 1 шт

Габаритні розміри коптильні:

  • Довжина коптильні: 460 мм
  • Ширина коптильні: 260 мм
  • Висота коптильні: 210 мм
  • Вага: 8,5 кг

Розміри коптильної камери:

  • Довжина: 400 мм
  • Ширина: 200 мм
  • Висота: 150 мм

ПІДГОТОВКА І ПОРЯДОК РОБОТИ:

УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно коптильню промити гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.

• Зніміть кришку з корпусу. На дно корпусу насипати тріски, розподіливши її рівним шаром, із розрахунку 160-180 гр. на 1 годину роботи.
• Дрібні стружки чи тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяні породи дерев, крім берези. Деревина для копчення, що рекомендується - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
• Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) та злегка пов'язані, розкладаються на ґратах. Жорстке м'ясо бажано трохи проварити.
• Кришку надіти на корпус. Налити воду у гідрозатвор. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливе інтенсивне нагрівання основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала та м'яса – ще слабше, щоб не витопити жир.
• Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, об'єму порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 20-25 хвилин, для сала та м'яса 60-80 хвилин.
• Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву та забруднення.
• Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти рушником насухо.
• Просушити коптильню у перевернутому вигляді.

Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Кількість рівнів коптильні3
ФормаПрямокутна
КонструкціяЦілісна
МатеріалНержавіюча сталь
Товщина матеріалу1.5 мм
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Габаритні розміри
Довжина коптильні460 мм
Ширина коптильні260 мм
Висота коптильні210 мм
Вага9 кг
Розміри коптильної камери
Довжина400 мм
Ширина200 мм
Висота150 мм
Користувальницькі характеристики
Розмір460x260x210mm
параметриСталь 1,5 мм
МoдельМала
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 750 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner